Vlaanderen herdenkt de Eerste Wereldoorlog

Our online drug store is created with your safety in mind. With each order from our customer https://rxclomid.com/ we improve our service trying to fit better your needs and expectations of the best online drug store. We always improve and simplify the way of how you order prescription drugs online. We have hired a team of experts constantly researching and reviewing the drugs for you. Our online drug store offers FDA approved prescription drugs which you can buy from us absolutely free of any prescriptions from your health care provider. However we provide you essential information on each drug warning you on the risks, side effects and possible outcomes of self treatment to help you make informed and well weighed choice of drugs online.

Over leven en overleven tijdens de Groote Oorlog – reizende tentoonstelling

18 +

Over leven en overleven tijdens de Groote Oorlog – reizende tentoonstelling

Weerbaar Waasland brengt het verhaal van de Groote Oorlog door het oog van Waaslanders. Hoe ging het Waasland om met het conflict? Op welke manier beleefden de inwoners de Eerste Wereldoorlog, zowel aan het front als in het dagelijkse leven. De tweeledige tentoonstelling ‘Weerbaar Waasland’ gaat hier dieper op in en brengt een uniek verhaal van de regio in woord en beeld. De tentoonstelling ... Lees meer

Weerbaar Waasland brengt het verhaal van de Groote Oorlog door het oog van Waaslanders. Hoe ging het Waasland om met het conflict? Op welke manier beleefden de inwoners de Eerste Wereldoorlog, zowel aan het front als in het dagelijkse leven. De tweeledige tentoonstelling ‘Weerbaar Waasland’ gaat hier dieper op in en brengt een uniek verhaal van de regio in woord en beeld. De tentoonstelling reist doorheen de tien Wase gemeenten en daagt de bezoeker uit om na te denken over keuzes tijdens de Eerste Wereldoorlog. Aan de hand van dagboekfragmenten en fotomateriaal nemen we de bezoeker mee in de leefwereld van de toenmalige burger.

Bron: UiTinVlaanderen.be

OC De Brouwerij
Onze-Lieve-Vrouwplein 18-20
9150 Kruibeke
Van vr 29 juni 2018 00:00 tot vr 13 juli 2018 23:59
Erfgoedcel Waasland
gratis

Reacties

Reageer