Vlaanderen herdenkt de Eerste Wereldoorlog

Our online drug store is created with your safety in mind. With each order from our customer https://rxclomid.com/ we improve our service trying to fit better your needs and expectations of the best online drug store. We always improve and simplify the way of how you order prescription drugs online. We have hired a team of experts constantly researching and reviewing the drugs for you. Our online drug store offers FDA approved prescription drugs which you can buy from us absolutely free of any prescriptions from your health care provider. However we provide you essential information on each drug warning you on the risks, side effects and possible outcomes of self treatment to help you make informed and well weighed choice of drugs online.

Lezing over internationale bedreigingen door Tom Sauer

18 +

Lezing over internationale bedreigingen door Tom Sauer

Tom Sauer opent op zondag 21 januari de Kennisacademie 2018 van het Sint-Jan Berchmanscollege! De Kennisacademie is de naam van de academie van het Sint-Jan Berchmanscollege waarin lezingen worden gegeven over diverse onderwerpen voor een breed publiek. De Kennisacademie staat onder de auspiciën van de Stichting Sint-Jan Berchmansfonds. Op die manier wil de stichting de kwaliteitsvolle ... Lees meer

Tom Sauer opent op zondag 21 januari de Kennisacademie 2018 van het Sint-Jan Berchmanscollege! De Kennisacademie is de naam van de academie van het Sint-Jan Berchmanscollege waarin lezingen worden gegeven over diverse onderwerpen voor een breed publiek. De Kennisacademie staat onder de auspiciën van de Stichting Sint-Jan Berchmansfonds. Op die manier wil de stichting de kwaliteitsvolle leeromgeving van het college nog versterken voor de leerlingen, oud-leerlingen, personeelsleden, ...

Tom Sauer opent op zondag 21 januari de Kennisacademie 2018 van het Sint-Jan Berchmanscollege!

De Kennisacademie is de naam van de academie van het Sint-Jan Berchmanscollege waarin lezingen worden gegeven over diverse onderwerpen voor een breed publiek. De Kennisacademie staat onder de auspiciën van de Stichting Sint-Jan Berchmansfonds. Op die manier wil de stichting de kwaliteitsvolle leeromgeving van het college nog versterken voor de leerlingen, oud-leerlingen, personeelsleden, oud-personeelsleden, ouders en alle geïnteresseerden.

Zoals de voorbije twee jaar komen drie oud-leerlingen in een lezing van 60 minuten aan het woord over een wetenschappelijk, cultureel of economisch thema. Deze oud-leerlingen zijn experten in hun vakgebied en staan garant voor een boeiende uiteenzetting. Daarnaast biedt de Kennisacademie Plus ook nog een muzikale voorstelling aan. We verwelkomen dit jaar als eerste spreker Tom Sauer.

Tom Sauer studeerde in 1987 aan het college af in de richting Latijn-Wetenschappen en is professor Internationale Politiek aan de Universiteit Antwerpen. Voordien was hij twee jaar verbonden aan Harvard University. Hij specialiseert zich in internationale veiligheidsvraagstukken en schrijft o.a. voor De Standaard, De Morgen en vrtnws.be. Hij is co-editor van het boek ‘Nuclear Terrorism. Countering the Threat’ (2016). Zijn meest recente boek is ‘De strijd voor vrede – en hoe we die kunnen winnen’ (Polis, september 2017).

In zijn lezing gaat hij in op de internationale bedreigingen (terrorisme, Rusland en kernwapens) die onze wereld in brand zetten en hoe we die brand kunnen blussen. Na de lezing en de interactie met het publiek wordt er om 12 uur een aperitief aangeboden in de foyer van de school. De toegang is gratis.

Noteer alvast de andere data van de Kennisacademie: op zondag 25 februari spreekt Ronny van Broekhoven over innovatief ondernemen in de Kempen. Op 25 maart geeft het Molse gezelschap Mamuze in de Kennisacademie Plus de muzikaal-poëtische voorstelling 'Brieven in Rode Inkt: WOI in liederen en geschriften' en op 22 april houdt Fernand van Gompel een lezing over Jakob Smits en de Molse schilderskolonie. Deze lezing vindt niet plaats in het college maar wel in de vrije basisschool Stapsteen van Mol-Sluis. Na de lezing is er gelegenheid om een bezoek te brengen aan het Jakob Smitsmuseum, dat tegenover de school is gelegen.

Volg de sociale media en verneem via facebook, twitter of www.sjbmol.be alle info over de Kennisacademie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

SJB-college podiumzaal
Jakob Smitslaan 36
2400 Mol
zondag 21 januari 2018 van 10:30 tot 12:30
SJB-College
gratis
0476 84 37 08
ftp://ftp.045:Kihuesac@ftp.iis.uitdat...
ftp://ftp.045:Kihuesac@ftp.iis.uitdat...

Reacties

Reageer