Vlaanderen herdenkt de Eerste Wereldoorlog

Our online drug store is created with your safety in mind. With each order from our customer https://rxclomid.com/ we improve our service trying to fit better your needs and expectations of the best online drug store. We always improve and simplify the way of how you order prescription drugs online. We have hired a team of experts constantly researching and reviewing the drugs for you. Our online drug store offers FDA approved prescription drugs which you can buy from us absolutely free of any prescriptions from your health care provider. However we provide you essential information on each drug warning you on the risks, side effects and possible outcomes of self treatment to help you make informed and well weighed choice of drugs online.

Herdenking van 100 jaar slag om de Schelde

Herdenking van 100 jaar slag om de Schelde

Op 4 november slaan verschillende verenigingen de handen in elkaar om van "100 jaar slag om de Schelde" een grootse Herdenking te maken in Nederename. Tevens eren we die dag de oudstrijders en de gesneuvelden van ons dorp. Er zal die dag vanaf 08u00 een opwarmer zijn met oorlogsvoertuigen en een trommelkorps in ons dorp zodat de mensen aangemoedigd worden om naar de herdenkingsviering in de ... Lees meer

Op 4 november slaan verschillende verenigingen de handen in elkaar om van "100 jaar slag om de Schelde" een grootse Herdenking te maken in Nederename. Tevens eren we die dag de oudstrijders en de gesneuvelden van ons dorp.
Er zal die dag vanaf 08u00 een opwarmer zijn met oorlogsvoertuigen en een trommelkorps in ons dorp zodat de mensen aangemoedigd worden om naar de herdenkingsviering in de Sint-Vedastuskerk te komen. Om 9u30 start in de kerk de viering ‘vrede, hier vandaag geboren” met heel wat medewerkers.
Na de viering zijn er plechtigheden aan het monument in de Oudstrijdersstraat en op het kerkhof. De trommelaars en de vaandelddragers, de fanfare en de trompettisten zorgen voor de nodige resepectbetuigingen. De oorlogsvoertuigen houden een rondrit en een bezichtingsmoment in ons dorp.
Na de plechtigheden is er een receptie en een tentoonstelling mét projectie voor alle aanwezigen in het OC Sint-Vaast.
Nederename kijkt uit naar de toekomst, maar vergeet zijn verleden niet!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Oudstrijdersstraat
1
9700 Nederename (Oudenaarde)
zondag 4 november 2018 van 09:30 tot 14:00
gratis
info@nederename.be

Reacties

Reageer