Vlaanderen herdenkt de Eerste Wereldoorlog

Our online drug store is created with your safety in mind. With each order from our customer https://rxclomid.com/ we improve our service trying to fit better your needs and expectations of the best online drug store. We always improve and simplify the way of how you order prescription drugs online. We have hired a team of experts constantly researching and reviewing the drugs for you. Our online drug store offers FDA approved prescription drugs which you can buy from us absolutely free of any prescriptions from your health care provider. However we provide you essential information on each drug warning you on the risks, side effects and possible outcomes of self treatment to help you make informed and well weighed choice of drugs online.

Expo DE BELGISCHE SOLDAAT

No thumbnail available

In deze tentoonstelling tonen we de evolutie die het Belgische leger heeft doorgemaakt in de periode van 1914 tot aan het einde van de oorlog.We hebben oog voor de grote veranderingen die leidden tot een standaarduniform. Maar we tonen ook de vele pogingen van het leger om in te spelen op de specifieke noden van de soldaten, vaak met een verrassend resultaat als gevolg. Lees meer

In deze tentoonstelling tonen we de evolutie die het Belgische leger heeft doorgemaakt in de periode van 1914 tot aan het einde van de oorlog.
We hebben oog voor de grote veranderingen die leidden tot een standaarduniform. Maar we tonen ook de vele pogingen van het leger om in te spelen op de specifieke noden van de soldaten, vaak met een verrassend resultaat als gevolg.
De expo wordt afgesloten met een aangrijpend beeld -
een universeel decor- dat de hoop op NOOIT -MEER-OOR LOG
uitstraalt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

IJzertoren / Museum Oorlog Vrede Vlaamse Ontvoogding
IJzerdijk 49
8600 Diksmuide
Van 26 september 2015 tot 31 december 2019
IJzertoren / Museum Oorlog Vrede Vlaamse Ontvoogding
€ 8.0
info@aandeijzer.be
051/50.02.86
www.museumaandeijzer.be

Reacties

Reageer