Vlaanderen herdenkt de Eerste Wereldoorlog

Our online drug store is created with your safety in mind. With each order from our customer https://rxclomid.com/ we improve our service trying to fit better your needs and expectations of the best online drug store. We always improve and simplify the way of how you order prescription drugs online. We have hired a team of experts constantly researching and reviewing the drugs for you. Our online drug store offers FDA approved prescription drugs which you can buy from us absolutely free of any prescriptions from your health care provider. However we provide you essential information on each drug warning you on the risks, side effects and possible outcomes of self treatment to help you make informed and well weighed choice of drugs online.

Den Grooten Oorlog, We will remember them

Den Grooten Oorlog, We will remember them

Op 11 november 2018 is het exact 100 jaar geleden dat de wapenstilstand van de Eerste Wereldoorlog ondertekend werd. In Overpelt wordt deze gebeurtenis in de kijker gezet met een totaalspektakel. Dit zal doorgaan op zaterdag 17 november. Tijdens een belevingswandeling komen verschillende aspecten van de oorlog tot leven: de vlucht, de strijd aan de IJzer, het gas, de vijand, de bevrijding. ... Lees meer

Op 11 november 2018 is het exact 100 jaar geleden dat de wapenstilstand van de Eerste Wereldoorlog ondertekend werd. In Overpelt wordt deze gebeurtenis in de kijker gezet met een totaalspektakel. Dit zal doorgaan op zaterdag 17 november. Tijdens een belevingswandeling komen verschillende aspecten van de oorlog tot leven: de vlucht, de strijd aan de IJzer, het gas, de vijand, de bevrijding. Daarnaast zal ook het verhaal verteld worden van enkele Overpeltse soldaten: waar hebben ze gevochten? welke verschrikkingen hebben ze meegemaakt? Hebben ze de oorlog overleefd? Dit zijn maar enkele vragen die beantwoord zullen worden. Vele boeiende verhalen worden afgewisseld met de actie van de 82nd-101st US Airborne Division Belgium en muziek van Gemengd Koor Concinite en de Koninklijke Fanfare uit Overpelt. En zoals 100 jaar geleden is er op het einde een groot bevrijdingsfeest in een spiegeltent!
Omdat de grootte van de groep voor een voorstelling beperkt is, zijn er verschillende starturen. Deze zijn terug te vinden op de website van de fanfare www.fanfareoverpelt.be . Op deze website is meteen ook een link te vinden om kaarten te reserveren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Pastorietuin
Kerkdijk 2
3900 Overpelt (Pelt)
zaterdag 17 november 2018 van 16:00 tot 22:00
Koninklijke Fanfare Nut en Vermaak Overpelt
€ 10.0
www.fanfareoverpelt.be

Reacties

Reageer